PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | OKT 2019

Om os

PROUD! Filmfestival er en filmfestival i Aarhus dedikeret til LGBT-film. Den afholdes hvert år i uge 40 og 41 i Øst for Paradis. I løbet af året afholder vi filmvisninger, forpremierer, foredrag og debatarrangementer med relevans for homoer + det løse i Aarhus og omegn.

Filmfestivalen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner i Aarhus har gennem de sidste par årtier haft mange navne, former og lokationer. Det der startede som Aarhus Gay & Lesbian Film Festival blev senere til MIX Aarhus for efter et par år at skifte navn til PROUD! Filmfestival. Det skete i 2013 og ved samme lejlighed vendte filmfestivalen, efter en kortvarig flirt med biografen Metropol på Trøjborg, tilbage til de hyggelige og charmerende sale hos Øst for Paradis.

I dag ledes filmfestivalen af Tine Kristensen, der som tidligere forhandler af LGBT-film og redaktør på et LGBT-magasin, har mange års erfaring med både film og de tematikker som festivalen dækker. Til at hjælpe sig har hun en uundværlig gruppe af 10-12 frivillige i ryggen. Festivalen er en non-profit forening, der drives 100% af frivilligt arbejde.

Vil du gerne være frivillig til PROUD! Filmfestival? Hvad end den er stor eller lille, kan vi bruge den, så send en mail til info@proud.dk

PROUD! Filmfestival afholdes i samarbejde med MIX Copenhagen