PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | OKT 2019

Kommende events

Herunder kan du se, hvad vi byder på i den nærmeste fremtid.

PROUD! Filmfestival er en filmfestival i Aarhus dedikeret til LGBT-film. Den afholdes hvert år i uge 39 og 40 i Øst for Paradis. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her for at holde dig opdateret.

PROUD! Filmfestival afholdes i samarbejde med MIX Copenhagen

Fra ung til gammel: LGBTQ'ere igennem livet d. 14. maj kl. 17:00 - Dokk1

Som en opvarmning til og i samarbejde med Aarhus Pride viser vi d. 14. maj kl. 17:00 – 19:00 på Dokk 1 Lille Sal tre kortfilm, der hver især tager udgangspunkt i forskellige stadier i livet set igennem øjnene på forskellige LGBTQ-personer: De står hver sit sted i livet med vidt forskellige erfaringer og syn på tilværelsen.

Efter filmene vil der være en samtale med forskellige medlemmer fra LGBTQ-miljøet alle i forskellige aldre. Der vil efterfølgende være mulighed for at stille spørgsmål til dem.

Se Facebook-eventet her.

Eventet er gratis, men kræver tilmelding: Få billet her

Opgør med skam d. 16. maj kl. 17:00 - Dokk1

Skam florerer i alle aspekter af samfundet. Til dette event sætter vi fokus på skammens væsen og dets mange ansigter.

Som en opvarmning til og i samarbejde med Aarhus Pride viser vi d. 16. maj kl. 17:00 – 19:00 på Dokk 1 Lille Sal tre LGBTQ-kortfilm, der på forskellige måder portrætterer skam og opgøret med samme. Efter de tre film vil lektor fra Aarhus Universitet, Carsten Stage, fortælle om skam med udgangspunkt i kortfilmene samt sin egen forskning i emnet.

Se Facebook-eventet her.

Eventet er gratis, men kræver tilmelding: Få billet her

Girl - Øst for Paradis d. 4. april kl. 18:30

D. 4. april præsenterer vi i samarbejde med Øst for Paradis premieren på Cannes-filmen Girl.

“Lara er fast besluttet på at blive professionel ballerina. Hun får støtte af sin far, og hun kaster sig ind i det med liv og sjæl på en ny skole.

Hun møder dog modstand, idet at hun er født med en drengekrop, hvilket ikke passer ind i rollen som ballerina og i balletmiljøet.”

Se Facebook-eventet og køb billet til premieren på Girl d. 4. april kl. 18:30