PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | OKT 2020

Inside Out – kortfilmskonkurrence

PROUD! Filmfestival inviterer alle gymnasieelever i Aarhus og omegn til at deltage i en helt ny kortfilmskonkurrence. Temaet er seksualitet og kønsidentitet.

I samarbejde med Normstormerne, har vi udviklet et kort kick-off forløb, hvor unge normstormere kommer ud i jeres klassse og på 2 x 45 minutter ryster godt rundt med elevernes opfattelse af og bevidsthed om køns- og seksualitetsnormer. Det er helt gratis* og så er I godt klædt på til at kaste jer over konkurrencens tema. Det er også helt valgfrit, så hvis du synes, du har fod på tematikken, er I velkommen til ikke at benytte jer af forløbet og bare springe ud i at lave kortfilm.

Fokus ligger på den gode historie og den skarpe, overraskende eller rørende vinkling fremfor det rent filmtekniske. I bestemmer selv hvor mange I er om at lave en film – I må være 1, 5 eller 20 om hver film. De 5 bedste kortfilm inviteres til en gallavisning i Øst for Paradis i uge 41, hvor vinderne kåres og der er lækre præmier til hele klassen.

Dealine: 1. oktober

Max. længde: 10 minutter

Tilmelding:
Send en mail til info@proud.dk for at tilmelde din klasse. Anfør gerne hvor mange bidrag I forventer at levere.

Aflevering: Ftp eller Vimeo. Detaljer fremsendes ved tilmelding.

PROUD! Filmfestival er en filmfestival med fokus på seksuel orientering og kønsidentet. Filmfestivalen afholdes hvert år i uge 40 og 41 i Øst for Paradis

Normstormerne har til formål at mindske mobning og mistrivsel relateret til køn og seksualitet. Det er et samarbejde mellem Børn og Unge i Århus Kommune, LGBT Ungdom, LGBT-Liv/Aidsfondet og Sex & Samfund. Læs mere på normstormerne.dk

*Der er en naturlig grænse for, hvor mange klasser Normstormerne kan nå ud til, så tilbuddet er ”så længe lager haves” og tildeles efter først-til-mølle princippet.

Du kan download en flyer for konkurrencen her
flyer_thumb