PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

25
jun

Tysk bøssevampyr gjorde gaderne usikret

Fra artiklen “Smag for blod” fra PROUD! Magazine #7. Læs om flere homoseksuelle seriemordere her


Der er skræmmende mange seriemordere, som ved siden af deres hang til at gøre det af med deres medmennesker, også havde hang til homosex. En flok seriemordere er dog ikke berømte og berygtede i kraft af deres seksualitet, men på grund af den gruopvækkende flid og bestialitet, de har lagt for dagen. Her kan du læse om én af dem.


Hvem: Vampyren fra Hannover
Antal mord: 24-27
Hvornår: 25. sep 1918 – 14. juni 1924
Hvor: Tyskland
Kendetegn: Vampyrisme
Kan jeg møde ham: Nej, Slagter Haarman blev sendt til guillotinen den 15. april 1925. Men du kan eventuelt rejse til Göttingen og se hans konserverede hoved.


I de tidlige 1920’eres Tyskland levede den virkelige verdens Twilight-hunk. Fritz Haarman, der arbejede som illegal slagter fra sin lejlighed, havde for vane at lokke unge mænd med hjem og myrde dem ved at bide dem i halsen. Ofte samtidig med at han tog dem analt. Hans roomie, Hans Grans, solgte herefter ofrenes tøj og andre personlige ejendele på det sorte marked, mens Haarman skar ligene i stykker og smed dem i floden.

Haarman blev pågrebet, da man fandt knogler fra 22 forskellige mennesker i floden, og sporene pegede tilbage på slagterbøssen. Haarman blev halshugget i 1925, og man valgte at præservere hans hoved for at forske i psykiske lidelser og homoseksualitet.

Som lækker bonusinfo, kan vi oplyse, at der er skrevet en lille sang på tysk om Haarman. Den spiller lidt på det morbide sammenfald mellem Haarmans beskæftigelse som illegal slagter og seriemorder.

 

Fra artiklen “Smag for blod” fra PROUD! Magazine #7. Læs om flere homoseksuelle seriemordere her