PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

23
maj

Tragisk skæbne bag virkelighedens “Monster”

Fra artiklen “Smag for blod” fra PROUD! Magazine #7. Læs om flere homoseksuelle seriemordere her


Der er skræmmende mange seriemordere, som ved siden af deres hang til at gøre det af med deres medmennesker, også havde hang til homosex. En flok seriemordere er dog ikke berømte og berygtede i kraft af deres seksualitet, men på grund af den gruopvækkende flid og bestialitet, de har lagt for dagen. Her kan du læse om én af dem.


Hvem: Hende fra Monster
Antal mord: 7
Hvornår: 30. november 1989 – 19. november 1990
Hvor: USA
Kendetegn: Myrdede sine mandlige sexkunder
Kan jeg møde hende: Nej, Aileen modtog sin dødsstraf i 2002


Aileen Wuornos levede et kriminelt liv helt fra barnsben, men det var ikke før hun fandt sammen med Tyria Moore, at hun begyndte at tage andres liv.

Wuornos var barn af en skizofren far, som hun aldrig mødte, da han sad i fængsel for voldtægt og mordforsøg på en 7-årig pige. Efter at Wuornos’ mor forlod hende og broderen, voksede de to søskende op hos bedsteforældrene. Wuornos blev misbrugt seksuelt af bedstefaderen og dennes ven, og valgte af uvisse årsager også at indgå i seksuelle aktiviteter med sin bror. Snart knaldede hun drengene fra skolen i bytte for mad, cigaretter og stoffer.

Da hun i 1986 mødte Moore, levede hun som prostitueret, men da det på ingen måde dækkede parrets leveomkostninger besluttede de, at Wuornos også skulle berøve sine kunder. Og herfra var der åbenbart ikke så langt til også at myrde dem.

Parret blev anholdt hver for sig i 1991, og Moore indgik en aftale om immunitet, mod at hun hjalp politiet med at få en tilståelse lokket ud af sin elskerinde. Wuornos forsvarede sig med, at mordene var sket i selvforsvar, men ændrede side hen dén forklaring, da hun efter 12 år på dødsgangen kun ønskede at dø.

Fra artiklen “Smag for blod” fra PROUD! Magazine #7.
Læs om flere homoseksuelle seriemordere her

[product id=”7314″]