PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

28
dec

Tandløs dominatrix-komedie

FILMANMELDELSE: My Normal

Natalie (Nicole LaLiberté ) arbejder som dominatrix. Og så er hun lesbisk. Tilfældigvis er alle hendes dominerende kolleger også lesbiske, og de fornøjer sig med at drikke sjusser og samle damer op i deres fritid. Som titlen antyder, er Natalies version af et »normalt« liv rimeligt langt fra den gennemsnitlige, og da hun møder en pige med kærestepotentiale, sættes det hele på spidsen.

Sådan lyder oplægget i hvert fald, men mens idéen er nogenlunde original, er udførelsen slatten. My Normal skal forestille en lesbisk komedie med et twist. Men det, der skal være »twistet«, nemlig konflikten mellem Natalies dominatrix-liv og kedelige normer, får aldrig gnisterne til at springe. Rigtige gnidninger opstår der aldrig, og spørgsmålet om en mulig fremtid med den nye flamme bliver ikke for alvor interessant. Karaktererne er flade som postkort, og det er umuligt at blive engageret i forholdet, selvom pigerne er et par virkelig flotte skøjter.

Det meget farvestrålende filmset står i fin kontrast til det mørke S/M-miljø, og cinematografisk er det strikket sammen med ganske gennemsnitlig komedie-stil. Skuespillet varierer i kvalitet fra nogenlunde (LaLiberté) til »hun-må-have-knaldet-instruktøren«-dårlige Naame Katz som veninden Melanie. Alt i alt er My Normal en tam oplevelse; aldrig rigtig sjov, aldrig rigtig spændende, aldrig rigtigt noget som helst. Man står tilbage med følelsen af at være blevet spist af med et klap i måsen, når man var stillet et ordentligt rap med pisken i udsigt.

2 af 5