PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

17
maj

Stadig intet motiv for Versaces morder

Af Katrine Knudsen

Fra artiklen “Smag for blod” fra PROUD! Magazine #7. Læs om flere homoseksuelle seriemordere her


Der er skræmmende mange seriemordere, som ved siden af deres hang til at gøre det af med deres medmennesker, også havde hang til homosex. En flok seriemordere er dog ikke berømte og berygtede i kraft af deres seksualitet, men på grund af den gruopvækkende flid og bestialitet, de har lagt for dagen. Her kan du læse om én af dem.


Hvem: Andrew Phillip Cunanan
Antal mord: 5
Hvornår: 25. april 1997 – 15. juli 1997
Hvor: USA
Kendetegn: Taurus halvautomatisk pistol, eksemcreme, bøger af C.S. Lewis
Kan jeg møde ham: Nix, han skød sig selv 23. juli 1997


27-årige Andrew Cunanan gennemlevede en tre-måneders blodrus i 1997, som endte i mordet på modeskaberen Gianni Versace, inden han tog sit eget liv.

Cunanans første offer var vennen Jeffrey Trail, som måtte lade livet for sit eget våben. Efter dette først mord rejste Cunanan gennem USA og dræbte tilsyneladende tilfældige mænd, og intet tyder på, at han arbejdede med et egentlig motiv. Cunanan anvendte samme semi-automatiske pistol ved alle mord, inklusiv sit eget selvmord.

Der har været spekulationer om, hvorvidt mordet på Versace blev begået i vrede over modeskaberens status som ikon for bøssekulturen. Men der var ingen indikationer på hverken denne teori eller andre, da politiet gennemsøgte Cunanans husbåd. Det eneste bemærkelsesværdige man fandt af personlige effekter, var en betragtelig mængde eksemcreme og en stor samling værker af forfatteren C. S. Lewis (ham med Narnia).

Fra artiklen “Smag for blod” fra PROUD! Magazine #7. Læs om flere homoseksuelle seriemordere her

http://www.youtube.com/watch?v=sxI5TMGafIM