PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

World AIDS Day: Look at the Pictures

1. december
19:00
DOKK1, Store sal

World AIDS Day: Look at the Pictures

HIV fordommene frem

Gratis film på DOKK1 efterfulgt af kaffe, kage og spil

DELTAG HER

I anledningen af World AIDS Day inviterer vi i samarbejde med AIDSfondet til en gratis visning af filmen Mapplethorpe: Look at the Pictures. Arrangementet er gratis og tilmelding behøves ikke, men hjælp os gerne med at sprede rygtet ved at vise, at du deltager her.

Vi håber du har lyst til at markere WORLD AIDS DAY ved at tage del i denne aften. Efter filmen er der gratis kaffe og en mulighed for at prøve AIDS-Fondets nye spil ’HIV fordommene frem – AIDS-Fondets HIV og LGBT+spil.

OM FILMEN
Dokumentaren Mapplethorpe: Look at the Pictures er et portræt af fotografen, kunstneren og mennesket Robert Mapplethorpe, der døde af AIDS i 1989.

Amerikaneren brød igennem i 70erne og 80erne, hvor han også formåede at sætte sig selv på den politiske dagsorden med sin kunst.

Instruktørerne Fenton Bailey og Randy Barbato har haft ubegrænset adgang til fotografens arkiver og arbejde, og de har givet Mapplethorpe en stemme igen ved hjælp af en række genfundne interviews. Derudover har hans ældste søster Nancy og lillebroren Edward, der selv var fotograf, også bidraget til filmen.

Engelsk med danske undertekster | 108 min