PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

Premiere: Silvana m. music talks og gin

4. april
19:00
Øst for Paradis

Premiere: Silvana m. music talks og gin

Svensk musik-dokumentar

Lesbisk musik-kærlighed, music talks og gin

KØB BILLET HER

I samarbejde med DOXBiO og Øst for Paradis viser vi Silvana, en inspirerende kærlighedshistorie og en knald-på musikfilm, der følger den svenske rapper Silvana Imam de første år, hvor hun går fra undergrundskunstner til ikon. Det er en historie om alt det vigtige i livet: kærlighed, politik, kunst, angst og oprørstrang.

Silvana bruger sin skarpe tunge og kompromisløse tekster til at samfundsrevse og kaste lys på alle former for undertrykkelse, og bliver hurtigt en stemme for en ny generation, belønnet med berømthed og store musikpriser. Men efter et år i rampelyset, forsvinder Silvana pludselig med en melding om, at hun ikke er en super-helt, bare et menneske.

Efter filmen går Marie Elisabeth Andersen og Charlotte Lyyn på scenen og fortæller om deres tanker om filmen, deres oplevelser med at være kvinde i på en mandsdomineret musikscene og tager imod spørgsmål fra publikum. Charlotte Lyyn er garvet DJ, musiker og ejer pladeselskabet ALL LOVE Records. Marie Elisabeth Andersen er en yngre aktør på scenen og arrangør af det elektroniske klubkoncept Kødklubben i Aarhus. Efter Q&Aen serverer vi en gratis gin & tonic i cafeen.

Når du har set filmen, har du lyst til at danse, elske og ændre verden.