PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

4
jan

PROUD! Magazine for rynkerøve og barnerøve

af Tine Kristensen

Kære læser, velkommen til 2012 og vores alderstema. Her er lidt for enhver – rynkerøve såvel som barnerøve. Læs PROUD! Magazine gratis her

Vi har bestræbt os på at komme bredt omkring aldersrelaterede LGBT-emner. Samtidig elsker vi jo at fortælle ganske almindelige homoers historier, så dem kan du møde en række af i dette nummer. Nogle er klar til at holde deres samesex kæreste i hånden som 13-årig. Sådan er Sarah Skaalum – hende kender du måske fra X Factor. Andre, som John fra Aarhus, bruger 20 år på langsomt at bevæge sig fra et liv som hetero-forstadsfar til at blive læderklubbens handyman.

Du kan også møde en ganske ung mand ved navn Lai, som siden han var ganske lille har identificeret sig som hankøn – selvom han hed Lise. Hvordan har han og familien håndteret det? Findes der virkelig transbørn? Det finder du også infotainment om i denne udgave af PROUD! Magazine.

LGBT-plejehjem, par med aldersforskel, amerikanske teenageselvmord, Danmarks ældste bøssebar, den 75-årige drag Tusnelda Tusindfryd og mange flere emner er hermed serveret.

Som altid har vi forsøgt at arrangere en tapas, der kan smage de fleste. Men sidder du og tænker, at der var en god historie, vi ikke fik fortalt, så sig det til os. Vi mangler altid kyndige, frivillige skrivekræfter – især mandlige.

PROUD! Magazine er et non-profit projekt, der hovedsagligt skydes afsted af to piger fra Aarhus. Ingen stor redaktion og ingen pengemaskine. Bare rå idékraft og lysten til at fortælle dig en god historie. Hvis du har lyst til at give en hånd med, eller bare har en idé til det næste nummer (temaet er kriminalitet), så er du meget velkommen til at kontakte os på info@proud.dk

Tak til alle, der denne gang har brugt deres dyrebare tid på at tale med os, skrive for os eller på anden vis hjulpet PROUD! Magazine #6 ud over rampen.

Til alle andre: Godt nytår og tak fordi, I læser med.

Læs PROUD! Magazine #6 gratis online her
Køb den trykte udgave af PROUD! Magazine her

[issuu autoFlip=true width=300 height=200 embedBackground=%23ffffff showHtmlLink=false backgroundColor=%23222222 documentId=120102135142-9272fe185b674ff7b9b81abe7beb1a66 name=proudmagazine_alder username=proud_dk tag=bisexual unit=px id=4a5e0e2b-978a-3a0b-3cdc-e7415656956c v=2]