PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

18
apr

Ny serie med gay og glitter på TV3 Puls

Frisk fra Hollywoods køledisk – eller sizzling grill, om man vil – er nu kommet en helt ny serie. Smash handler om livet på Broadway og ikke mindst backstage, hvor de unge og håbefulde drenge og piger kæmper for at holde præstationsangsten nede og troen på kærligheden oppe.

 

Hvem får mon hovedrollen som Marilyn Monroe i den næste musical? Den uerfarne, søde Karen fra landet eller den garvede Ivy med spidse albuer?

PROUD! har kun set pilotafsnittet, som blev sendt på TV3 Puls i aftes, men Smash tegner allerede lovende for de, der holder af glimmer, drama og flotte dansekroppe. Af de mere modne hotties har vi Jack Davenport som den lidt kunstner-selvfede instruktør, Derek. Målt på divaskalen overgås han dog utvivlsomt af produceren Eileen, spillet af den aldrende men fortsat smågotisk fascinerende Anjelica Huston. En tredje dejling i persongalleriet er Debra Messing fra kultserien Will & Grace.

De amerikanske tv-seere har allerede ædt og fordøjet de første 11 episoder af første sæson (15 i alt, 2. sæson er i støbeskeen). Du kan få to afsnit hver tirsdag aften på TV3 Puls fra klokken 22 (ingen genudsendelse, så vidt vides). Så snart serien udkommer på dvd, finder du den selvfølgelig i PROUD!s sortiment.

http://www.youtube.com/watch?v=sHfzjx7qX2Y&feature=related

Et udpluk af andre homofavoritter, nu vi taler serier:
Brothers and Sisters, Beautiful People, Dantes Cove, Little Britain, Modern Family, Oz, Rick and Steve, Six Feet Under, The Lair, The Tudors, Torchwood, Will & GraceQueer As Folk, Glee.