PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

15
jul

MIX Copenhagen inviterer til film i sommernatten

MIX Copenhagen inviterer traditionen tro til gratis Open Air-filmvisninger for alle i Ørstedsparken den 25. 26. og 27. juli 2013.

I år har filmfestivalen valgt tre gribende film, som på hver sin måde bearbejder og udfordrer vores syn på seksualitet, kærlighed, køn og identitet.

Albert Nobbs
Torsdag den 25. juli
En på én gang gribende, smukke og sørgelige fortælling om kønsidentitet, seksuel undertrykkelse og udnyttelse af kvinder i det irske samfund i slutningen af 1900-tallet. Glenn Close brillerer i titelrollen som Nobbs, hvor hun forklæder sig som mand for at overleve og føler sig fanget i en (køns)rolle, som hverken er til at komme ud af eller forlige sig med.

Kyss Mig
Fredag den 26. juli
Den ubetinget mest populære lesbiske film i 2012. Et forførende og intenst kærlighedsdrama om at finde sig selv og turde åbne sig for kærligheden, selv når den viser sig i en ukendt from. Det smukke og rå svenske landskab er akkompagneret af sexet intensitet og et lydspor med José Gonzalez og Robyn. Hjertevarmende og tankevækkende romantik.

Huden Jeg Bor I
Lørdag den 27. juli
Den spanske filmmester, Pedro Almodovár har her kreeret en kinky hud-thriller om identitet, køn, sex, død, hævn, forræderi, fortidens indflydelse og loyalitet – alt sammen blandet med genetik og videnskab og sammensat til en sindrigt konstrueret historie med masser af twists og Hitchcockske undertoner.

Parken åbner kl. 19 med dj’s og picnichygge alle dage, hvor Copenhagen Pride sælger drikkevarer og popcorn til overkommelige priser. Når mørket falder på ved 22-tiden startes filmen.