PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

28
feb

Mere end all right

FILMANMELDELSE: The Kids Are All Right

Hvis du ikke har set denne film, så er det bare om at komme af sted. Men mon ikke du har? Samtlige af landets filmanmeldere har i hvert fald været i biografen til The Kids Are All Right og har haft en mening om den. Langt størstedelen var absolut venligt stemt, og jeg forstår dem godt. Det er et velspillet, morsomt og frem for alt ægte portræt af regnbuefamilien anno 2010.

Filmen behandler det lesbiske parforhold og tilhørende familieliv seriøst og respektfuldt, mens publikum får tydeliggjort både seksualitet og familie som brogede og svært definerbare størrelser. Samtidigt har den så uforskammet meget overskud, at  den får os til at grine af os selv, mens resten af verden griner med os. Det er sympatisk, livsbekræftende og rørende at se Julianne Moore og Anette Benning give  den som lebbepar med ægteskabelige udfordringer, og man skal være mere kynisk end gennemsnittet, hvis man ikke efter filmen tænker: »Jeg håber, at de to bliver sammen for altid.«


[product id=”7396″]

2 Responses

 1. Thea

  SPOILER:
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Men hvorfor skal hun knalde manden? Jeg forstår det ikke… Som om der ikke er nok mænd der i forvejen tænker “hmm… jeg kan sgu da godt omvende den lebbe”. Skal den vinkel virkeligt med for at filmen kan få et mainstream publikum?