PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

31
okt

Dramatikken i et virilt muskelbundt

FILMANMELDELSE: Man at Bath

Det skal forestille et poetisk portræt af bøsse-begær. I praksis er Man at Bath halvanden times langstrukken pornografisk fidleri med håndholdt kamera.

I en lejlighed i udkanten af Paris møder vi muskelbundet Emmanuel og filmskaberen Omar. Omar er på vej ud ad døren til en uge i New York, men af uvisse årsager vælger Emmanuel at tage afsked med sin elsker ved at voldtage ham. Utilfreds med kærestens behandling beder Omar ham om at forsvinde fra lejligheden inden ugen er omme. Den følgende uge bruger Emmanuel samtlige mænd hankan få fingrer i – og det er ikke så få endda. Som tiden skrider frem bliver hans længsel efter Omar mere og mere nærværende. Samtidig i New York fordriver han dog tiden med og ovenpå den nuttede Dustin. Ja, plottet er stort set ikke eksisterende og hovedsagligt en undskyldning for at se mænd sprede deres sæd.

Den håndholde kameraføring er i det lange løb trættende og enkele scener trækkes ud som om det i sig selv giver filmen kvalitet. Men det gør det virkelig ikke. De hjemmevideoagtige seksvenser fra New York virker decideret uægte. Både Emmanuel og Omar er utroligt usympatiske og tilskueren bliver frataget muligheden for at være interesseret i deres skæbener. Dustin er dog en snitte og flere af sexscenerne indeholder en vis sensualitet. Men med 10 minutters handling strukket ud over 75 minutters film, er der en reel mulighed for, at du blunder og misser det. Men mindre de enorme mængder full frontal nudity holder dig vågen.

2 af 5

[product id=”5546″]