PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

23
dec

Lesbisk sexmangfoldighed for begyndere

DVD-ANMELDELSE: Lesbian Sex & Sexuality

Denne kontroversielle mini-serie har sat mangen et sind i kog i både hetero- og homohjem, siden den blev vist første gang i 2007. Katherine Linton, der hovedagligt har tv-film og hverdags-dokumentarserier på cvet, er seriens skribent og instruktør og har sat sig for at eksponere diversiteten i lesbisk seksualitet. Og det må man sige, at hun har gjort!

Så alsidigt og grænsesøgende er hendes portræt, at horder af vanille-lebber sprang op af dobbeltsengen i arrigskab. For tænk, hvis nogen kom til at tro, at DE havde sex på den måde! Nuvel, den gennemsnitlige dameveninde lever ikke i et polyamorøst forhold, eller laver lesbisk porno eller er dominatrix on the side. Men det er sgu meget spændende at se på, af præcis samme årsag, som familien Danmark sidder klistret til skærmen, når Bubber tager i swinger-klub.

Det er selvfølgelig problematisk, hvis hetero-fru Hansen går rundt og tror, at alle lesbiske tænder på at lege BTK (Bind, Torture, Kill), men jeg mener ikke, at det er nogen skam at forvente lidt mere realitetssans af sin seer. Yderligere er førnævnte fru Hansen virkelig selv ude om det, hvis hun sætter sig til at se en serie, der hedder Lesbian Sex and Sexuality.

Der er visse håndværkmæssige fejlgreb i serien; det kniber med at stoppe en fortælling, mens legen er god, flere »ekspert-kilder« er mildest talt søgte og et par komiske indslag alvorligt malplacerede. Det er dog forfriskende at se en bred vifte af lesbiske seksualnuancer, og det er forbløffende, hvor meget røre noget så harmløst kan skabe. Nu har vi som seksuel minoritet efterhånden fået forklaret de andre, at vi også er en slags mennesker. Måske er det  på tide, at vi øver den indadvendte tolerance, og denne serie er et udmærket sted at starte.

3af5_web
[product id=”6231″]