PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

14
nov

Guide: Her kan du få mandesex

Et dyt i bamsen, en tur i høet, eller et blæs i trompeten. Man kan kalde det, hvad man vil, men sex er sjovere at dyrke end at tale om, så hvor finder du et hurtigt, uforpligtende knald? Svaret er online.

Der var engang, hvor bøsser og andre mandeinteresserede mænd gik en tur i storbyernes parker, når trangen meldte sig. Eller de holdt ind på en rasteplads. Sådan er det stadigvæk. Men med det 21. århundredes fancy teknologier er det ikke blevet sværere at få noget på den dumme – tværtimod.

Diverse apps og hjemmesider tilbyder let og diskret adgang til casual sex. De fleste henvender sig dog til mænd, der er på jagt efter mænd. Forklaringerne på det er sikkert lige så mange, som de er forkerte.

Men hvad ER det med bøsser og de her  sagnomspundne sextræf? Ud over at det selvfølgelig altid er pirrende at gøre noget, man egentlig ikke må, så er der også en historisk grund til, at homocruising i nyere tid har været et skjult fænomen.

Det har ganske enkelt været langt mere tabubelagt, end det er i dag. Med bøssebarer, prideparader og sexklubber (der nogle gange er svære at adskille fra hinanden) er homoseksualitet nu blevet en synlig og ikke-så-udskældt del af mange vestlige landes kulturer.

Det betyder dog ikke, at offentlig homosex er blevet mainstream og uinteressant. Gennem homohistorien har adskillige kendisser da også trukket overskrifter og lagt navn til diverse sexskandaler – blandt andre popsangeren George Michael er blevet knaldet et par gange.

Uanset om det er, fordi man er single, eller ens kæreste/kone/mand ikke lige har det »rigtige« køn, eller man bare har brug for noget andet, kan et anonymt og uforpligtende put stå højt på ønskelisten. PROUD! guider dig her i retning af et sikkert sextræf.

Læs mere om where to go og does and don’ts når du cruiser her.

3 Responses

  1. Hauke

    Der er fejl i hankykoderne:
    Mørkeblå er godtnok analsex, som der skrives, men højre her betyder at man gerne vil bolles, venstre at man gerne boller.
    Ved Orange vil jeg nok IKKE anbefale at flage orange venstre hvis man ikke har lyst til noget, orange højre betyder: til alt når som helst hvor seom helst som passiv.

  2. Du hentyder nok til min artikel om tørklæderkoderne, der er lige efter cruising-artiklen i selve magasinet. Jeg har vist rigtigtnok fået byttet rundt på aktiv og passiv i den mørkeblå. Variationer af koderne forekommer dog mange steder og den orange må unægteligt være én af den slags. En af de mere uheldige vil jeg give dig ret i 🙂