PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

8
sep

Fiskefisting og bøsseorgier …

Delfinen Flipper er en af tv-historiens største dyrehelte: Kvik, hjælpsom og rar. Og lidt af en frækkert, hvis man skal tro havbiologiske observationer igennem årtier.

Både i naturen og i fangenskab er der talrige homorelationer imellem delfiner – faktisk er de lige så almindelige som heteroseksuelle forhold. Men det skyldes ikke, at regnbuerne ender i havet, nærmere at delfiner generelt er med på lidt af hvert. Over halvdelen af verdens delfinbestand anslås at være biseksuel.

I praksis betyder det, at mange delfiner har en livslang partner af samme køn, men tager enkelte hetero-afstikkere i parringssæsonen. Havde det ikke være sådan, ville arten muligvis ikke kunne overleve.

For delfiner – både hanner og hunner – handler sex om fornøjelse, ikke om at sætte nye baby-delfiner i verden. Hun-delfiner praktiserer ofte en pendant til ”saksen”. De gnubber kønsdelene imod hinanden, eller bruger finnerne til at stimulere klitoris. I nogle tilfælde tangerer det fisting, hvor den ene hun rider på den andens finne. Delfiner er som bekendt kloge dyr, så oralsex har de også gennemskuet fordelene ved, og både bøsser og lesbiske under havets overflade ses ofte ”stikke snuderne i hinanden” efter tur.

Derudover har de et ekstra kneb … læs resten af disse her

Kan du lide homodyret? Så er der flere af slagsen her