PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

12
dec

Fire fetiches, du ikke kan forestille dig

Læder, tis, nitter og dametøj. Det er ingenting. Flere seksuelle fetiches overstiger næsten fantasiens grænser. Hvis nogen fortæller dig, at du som ganske almindelig homo er afvigende, så fortæl dem eventuelt om følgende fire fetiches.

Ursusagalmatofili
Det er et langt ord. Men egentlig dækker det bare over folk, der tænder på teddybjørne.

Det kan dreje sig om bamser af den slags, man køber i Fætter BR, men det kan også komme til udtryk via en stor vellyst ved at dyrke sex med folk iført plyskostumer. Eksempelvis maskotter i forlystelsesparker og på stadions.

Efter sigende skulle dette fetich-miljø være temmelig blomstrende i USA, men offentligt tilgængelige grupper, foreninger etc. er svære at finde. Dog kan du købe fetich-fiktion om de bløde bamser i mainstream netbutikker som amazon.com (f.eks. Jade K. Scotts Taming My Teddy Bear – An Erotic Story).

Balloner
En ballon-fetichist kaldes ofte for en »looner«. Lysterne med hensyn til omgangen med ballonerne kan variere. Nogle tænder på at sprænge balloner og kan blive helt hysteriske ved tanken. I forbindelse med denne afart af fetichen er tommelfingerreglen ofte »jo større, jo bedre«, hvilket afstedkommer en del øjen- og øreskader.

Andre tænder på selve oppustningsprocessen eller på at sidde/ligge på ballonerne. Her bør man være påpasselige med at undgå faldskader.

Læs om flere far out fetisher i PROUD! Magazine #9 her
[issuu width=420 height=280 embedBackground=%23ffffff pageNumber=33 shareMenuEnabled=false showHtmlLink=false backgroundColor=%23222222 documentId=121009135632-f2434391b4524f089f16056ec4449f45 name=issue9_sex username=proud_dk tag=bisexual unit=px v=2]

1 Response

  1. Jan T

    Hurra; fint af PROUD magazine, at skrive “far our fetisher”, for lad os da ENDELIG nedgøre noget vi ikke selv forstår.

    Øhmm….