PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

2
sep

Feed the Horse, yum, yum

af Tine Kristensen

Den ene linje gjorde det, som ingen dansk sang har kunnet siden Anne Linnet og resten af Marquis de Sade gloede på vinduer i 1983. Men dj-duoen Fagget Fairys slog deres navn fast med den dansable, hyperenkle sang om en særlig lesbisk praksis i 2009, og siden har der været fuldt knald på. Om man så må sige.


Koncentreret DJing under Tegneseriebeats ved Aarhus Festuge

De er både kolleger og kærester, Elena Carli Čosović og Carla Cammilla Hjort, og har udover Feed The Horse-albummet udgivet en EP tilbage i april: Black Hole. Det er ikke galopperende meget musik at klemme ud i løbet af to år, men det har sin forklaring. I øjeblikket kan du bevæge dig ned på Bispetorv og Aarhus og se den personligt.

Frem til 4. september kan du støde ind i Carla Cammilla alias Dj Sensimilla i den intermistiske by Rebel Town under Aarhus Festuge. Festugens tema er “Smukke fejl – og andre lykketræf” og gør brug af buzzord som personlighed, selvstændighed, risici, åben pande og evner.

Carla Cammilla selv kan på mange måder selv beskrives som en af disse ”smukke fejl”. Hendes vej til direktørposten i ArtRebels har nemlig været alt andet end direkte. Der er ingen traditionel lederuddannelse at finde i hendes værktøjsbælte, ingen handelhøjskole eller bachelor i virksomhedskommunikation. Derimod er der mange års rejser, en ihærdig søgen efter sig selv og en solid iværksættertradition i familien. Nu bygger hun bro mellem kreative kræfter og virksomheder, der søger et ægte, originalt og grænsebrydende udtryk.

”Først og fremmest skal du have din passion. Du skal ville ændre noget i verden, ellers er det hele ligegyldigt. Og hvis du vil være entreprenør, nytter det ikke noget, hvis du ser problemerne, før du ser mulighederne,” har hun tidligere sagt.

Oplev Rebel Town – hvor den anden halvdel af “Bøsse Feerne” også befinder sig – på Bispetorv frem til 4. september. Du kan se det seperate festuge-program for Rebel Town her