PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

9
feb

Et stik af lyst

Til trods for deres utilnærmelige kropsbehåring er pindsvin pjattede med oralsex. Især pindsvinepigerne.

De er kun dokumenteret i fangenskab, men er her ganske glade for hinanden. Deciderede mageforhold forekommer sjældent, mens casual sex derimod er meget almindeligt iblandt damerne. Også søstre fra samme kuld er observeret i en for mennesker etisk diskutabel interaktion, men et knald er et knald, når man er pindsvin.

Disse dyr skal selvfølgelig være varsomme ved nærkontakt med hinanden. De mange pigge kan gøre fri leg på lagnerne til en nas-betonet begivenhed, hvor akten må efterfølges af et plaster-ritual i stedet for den mere traditionelle afkølingssmøg, som ofte ses hos mennesker. Det har ikke været muligt at be- eller afkræfte, om sikker sex for pindsvin indebærer korkpropper.

Sikkert er det imidlertid, at pindsvin ligger dårligt på ryggen. Derfor foregår seksuelt samkvem ofte bagfra, uanset om akten involverer hanner, hunner eller begge dele.

Hvad angør bøssepindsvind har biologerne hidtil kun mødt den store nordamerikanske art kaldet porcupines. Disse ses ofte i årelange homoseksuelle forhold med alt, hvad det indebærer.

Kan du lide homodyret? Så er der flere af slagsen her


OM DET LANGØREDE PINDSVIN

Levested: Små huler i Mellemøsten og Centralasien.

Livret: Snegle, orme, larver, biller og lignende lækkerheder fra jordens spisekammer.

Fysik: Sammenlignet med det europæiske pindsvin har det langørede – måske ikke så overraskende – lange, strittende ører. Typisk vejer det kun 200 gram og har kortere pigge, men til gengæld er det ikke et pivsvin som i Danmark, hvor dyret ruller sig sammen til en kugle, når det bliver bange. De langørede søstre og brødre stikker tværtimod i løb.

Sociale vaner: Et natdyr med enspændertendenser. Når der skal soves eller spises, forgår det dog oftest i flok.

Levetid: Fem-seks år