PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

23
jul

De vandt hinanden ved VM i Kina

af Dea Daily

Faktisk kunne de slet ikke lide hinanden i begyndelsen, de tyske landsholdsspillere Susann Müller og Nina Wörz. Men i dag er de mega in love, bor sammen i Randers og har gang i hver deres danske klubkarriere i damehåndbold.

 

Når Nina Wörz spiller for Randers HK, er hendes pandehår altid flettet ud mod venstre side af hovedet, så det ikke er i vejen.

Det er relativt nyt for hende. Præcis lige så nyt som hendes forhold til Susann Müller, den 23-årige højre back i SK Aarhus.
»Det begyndte hun at gøre i Kina. Susann er god til at flette hår og gjorde det også på de andre piger på landsholdet, så det var naturligt at spørge hende. Og nu er det bare blevet tradition, at hun fletter mit hår inden en kamp,« fortæller Nina Wörz, 30.

Der skete nemlig det, at Susann og Nina begge vandt guld, selvom det tyske landshold måtte flyve hjem fra VM med en 7. plads i 2009.

Fra minus til plus
Udenfor topatleternes hoveddør står der to identiske par løbesko. I entréen ligger to sportstasker parat til at blive fyldt op og hevet med ud af døren til endnu et træningspas. Dem er der mange af. To timer hver dag – ofte også en ekstra tur på endnu to timer. Og så er der jo alle kampene.

Kvinderne taler naturligt nok meget om håndbold.
»Det fylder meget for os begge to, og håndbold er også årsagen til, at vi er i Danmark. Når jeg kommer hjem og noget gik galt, eller jeg har brug for et godt råd, så er det hende, der kan hjælpe mig med det. Så det er næsten hver aften, vi snakker håndbold,« fortæller Nina, playmaker for Randers’ damer.

Læs resten af historien om, hvordan Nina og Susann faldt for hinanden og hvordan Ninas mandlige forlovede tog det her

Historien er fra PROUD! Magazine #4. Køb det på tryk her