PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

30
nov

De lokker heterofyres indre homo frem

Den amerikanske van holder ind til siden. En ung fyr går på fortovet, og passagererne i bilen spørger ham, om han har lyst til at kneppe. På bagsædet sidder en storbarmet blondine og frister. Den fremmede får 50 dollars for det, men til gengæld vil gutterne på forsædet have lov til at filme seancen. Der er bid næsten hver gang. Game on!

Konceptet kaldes Bang Bus og er selvfølgelig kendt af den årsag, at videoerne havner på nettet. Men opfindsomme fyre har taget skridtet videre med Bait Bus. I DERES version sker der nøjagtigt det samme, men med den forskel, at dullen giver den liderlige deltager bind for øjnene »så opvarmningen bliver frækkere«. Så snart, han mister synet, springer en af fyrene om på bagsædet og giver sig til at sutte. Typisk aner offeret uråd undervejs, og i alle tilfælde bliver han selvfølgelig chokeret, pisse sur og insisterer på at blive sat af bilen.

Men de er dygtige, Bait Bus. Okay, okay, vi tog røven på dig – men vil du ikke nok tage røven på mig? Så får du en masse penge og lov til at knalde hende trunten bagefter. Og de gør det. På baitbus.com kan du se video på video af heterofyre af alle typer, der giver eller får pik i en varevogn. Simpelthen.

Værd at bemærke er dog, at det grovkornede, moralsk betænkelige setup angiveligt er helt professionelt. Alle medvirkende er amatørskuespillere på 18, som på forhånd har indvilget i alt, hvad du ser i videoerne. Sidenhen har der dog været episoder, hvor copycats har lokket tilfældige mænd til sig og udnyttet dem på adskillige ubehagelige måder.

Læs flere, mere eller mindre passende, artikler om LGBTers sexliv her:
[issuu width=420 height=280 embedBackground=%23ffffff pageNumber=21 shareMenuEnabled=false showHtmlLink=false backgroundColor=%23222222 documentId=121009135632-f2434391b4524f089f16056ec4449f45 name=issue9_sex username=proud_dk tag=bisexual unit=px v=2]
[product id=”7790″]