PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

20
nov

Cosy: Vi spiller IKKE Lady Gaga

af Lasse Berg

Fra artiklen “Nattens Spillemænd”
Læs hele artiklen her

Trods navnet har Cosy Bar Socialites aldrig vendt en eneste plade på Cosy Bar, homo-nattelivets definitive endestation i Studiestræde. «Vi har spillet på en masse andre homoklubber, men aldrig Cosy«, forklarer Magnus Hansen, der sammen med Andree Hoxfeldt udgør Cosy Bar Socialites. «Vi kom der bare så meget, at vi nærmest var ’socialites’«, forklarer han.

D’herrer kickstartede i stedet karrieren på Jolene-bar i Kødbyen og har siden lagt lydkulisse til alt fra snavende teenagere ved 9. klasses afgangsfester til second-hand-butikker, firmafester og ravende hipsters ved københavner-festivalen Distortion.

«Vi definerer os ikke som homo-djs, men det er en god måde at få jobs og et netværk på,« siger Magnus, der primært spiller house, men aldrig dubstep eller trance – eller Lady Gaga.

Udover at agere spillemænd for byens bøsser og andet godtfolk, har de to Cosy Bar Socialites også en sneaker solidt placeret i modeverdenen som gæstebloggere på modemagasinet Cover.dk. Derudover er Andree stylist, og Magnus har skrevet for blandt andet modebladet DANSK Daily.

«Mode og musik har altid hængt sammen – og så er modebrancen jo også meget bøsset,« joker Magnus, der ikke har noget imod at blive kaldt fashionista. «Og så kan vi godt lide at have sjove outfits på, når vi spiller. Gerne noget med pailletter, amerikanske flag og ret stor ironisk distance.«

Fra artiklen “Nattens Spillemænd”
Læs hele artiklen her

3 Responses

  1. Alex

    Kæft hvor er det nogle taber! Socialites! Aldrig har man set dem eller hørt! For jer et andet job drenge..