PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

2
feb

Bøssekomiker lægger heteroer ned

Fredag den 3. februar kan du på Ambassaden, den spritnye scene i Aarhus, opleve Daniel-Ryan Spaulding.

Den populære canadiske komiker turnerer i øjeblikket med showet HOW DARE YOU!, og han lægger IKKE fingre imellem. Den åbent homoseksuelle haha-maskine tager ikke noget pis fra nogen, men han giver gerne publikum rigeligt.

Daniel-Ryan Spaulding er kendt som en højrøstet fyr, yderst loveable og med en solid fanskare iblandt mænd og kvinder med enhver seksualitet. Selv heteroseksuelle mænd siges at blive bløde i knæene af de grovkornede punchlines, som Spaulding serverer med ztemte s’er.

Scotsgay Magazine skrev i 2011: “Han er intelligent og fremfor alt meget sjov. Hans materiale er stramt, levering står stærkt og hans timing er perfekt. – Fire stjerner.”

Ambassaden i Rosensgade i Aarhus C (det gamle Teater Katapult) slog dørene op 26. januar 2012 som byens nye “teater for rock’n’roll scenekunst”. Du kan vente dig meget mere kulturlir med særlig relevans for LGBTer på Ambassaden i fremtiden, så hold øje og spred ordet. Billetter til Daniel-Ryan Spaulding koster 125 kroner og fås stadig på her.