PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

15
maj

Århus Revyen goes gay

af Dea Daily

Efter et par år i eksil er Århus Revyen tilbage i Tivoli Frihedens hyggelige, gamle teatersal. Der er vist nok noget med revyens kitschkomik og homoseksuelle, der går godt i spænd, og for at anerkende det har holdet besluttet at lave en Gay Night.

“Revy tiltaler mange slags mennesker, også i homomiljøet. Det her er én aften i spilleperioden, som vi gør lidt gay,” forklarer forretningsfører Henriette Jürgensen.

Det sker fredag den 20. maj og indebærer blandt andet et par drags, afterparty på Gbar og adgang til Alphabeat-koncerten i Tivoli Friheden samme aften. Billetten koster 270 kroner. Og så er der måske noget med et skab.

“På den aften går publikum ind ad bagdøren og går på samme tid ud af et skab, som står indenfor. Men det er ikke sådan, at vi tester folks seksualitet i døren!” siger revyens initiativtager John Batz med et skævt smil.

“Den ville jeg da ellers godt være med til at lave!” skynder skuespiller Anne Louise Hassing sig at sige.

PROUD! håber, at det tilbud står ved magt.

I år kan du se Anne Louise Hassing, Farshad Kholghi, Sigurd-Emil Roldborg og John Batz, på scenen.
“Vi vil lave en ung og moderne revy, som rammer bredt med skarp, politisk satire,” siger John Batz. Han og det øvrige hold har blandt andet taget zap-kulturen til sig. Du kan vente dig omkring 28 veloplagte numre med max tre vers. Bang, hahaha og videre.

Revyen spiller fra 18. maj til 25. juni, mens den særlige Gay Night er 20. maj. Læs en anmeldelse af årets Århus Revy her på siden straks efter premieren.

Billetter til Aarhus Revyen kan købes her

Se en lille teaser for revyen her:

http://www.youtube.com/watch?v=KY4Zdj18B40