PROUD! FILMFESTIVAL | LGBTQ-film i Paradis | 30. sep - 7. okt '17

FILMANMELDELSE

10
maj

Amerikaner myrdede og åd mænd og kvinder

Fra artiklen “Smag for blod” fra PROUD! Magazine #7. Læs om flere homoseksuelle seriemordere her


Der er skræmmende mange seriemordere, som ved siden af deres hang til at gøre det af med deres medmennesker, også havde hang til homosex. En flok seriemordere er dog ikke berømte og berygtede i kraft af deres seksualitet, men på grund af den gruopvækkende flid og bestialitet, de har lagt for dagen. Her kan du læse om én af dem.


Hvem: The Milwaukee Monster
Antal mord: 17
Hvornår: 6. juni 1978 – 19. juli 1991
Hvor: USA
Kendetegn: Kannibalisme, zombie-isme
Kan jeg møde ham: Nej, Dahmer døde i 1994 af et voldsomt slag mod hovedet forsaget af en anden indsat


Den måske mest kendte af alle seriemordere: Jeffrey Dahmer. Da Dahmer blev anholdt, var det eneste normale mad man fandt i hans lejlighed en pose chips. I køleskabet lå et menneskehoved og i fryseren et menneskehjerte og yderligere tre hoveder. I alt fandt man kropsdele fra 11 forskellige ofre.

Dahmers uhyrligheder tog til i både frekvens og bestialitet gennem hans morbide kriminalkarriere. Fra »blot« at slå sit første offer ihjel med en håndvægt og begrave ham i faderens baghave, til flere år senere at bore huller i sine endnu levende ofres kranier og sprøjte vand eller saltsyre ind i frontallapperne. Konsekvensen af en sygelig forestilling om at kunne forvandle dem til totalt eftergivne, evigt unge, sexede zombier.

Dahmer lod sine ofre ligge og gå i forrådnelse i lejligheden, eller han skar dem i mundrette bidder og lagde dem på køl eller i kar med syre. Ofrene blev ofte bedøvet med stoffer og misbrugt seksuelt som en del af Dahmers rutine.

I 1991 undslap Tracy Edwards Dahmers lejlighed, og det blev enden på 13 års galskab.

Fra artiklen “Smag for blod” fra PROUD! Magazine #7. Læs om flere homoseksuelle seriemordere her